Istorija Novog Sada

Istorija Novog Sada kroz kratke video forme o zapanjujućim saznanjima iz davnih vremena. Istorija Novog Sada sa predivnim vintidž fotografijama i videom na jedinstven i originalan način. 

Više o Festivalu VREMEPLOV možete saznati OVDE. Pratite nas i pogledajte prvi nove  kratke video forme koje će bili prikazivane i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/vremeplov.in.rs/

O konkursu

Dragi građani, pozivamo vas da učestvujte i na našem konkursu. Pošaljite nam fotografije, a mi ćemo da ih oživimo za vas!  Da, dobro ste čuli, vaše fotografije će oživeti. A i vi se možete naći u njima i prošetati kroz prošlo vreme. Kao i kroz taj zabeleženi momenat koji čuvate u vašim porodičnim albumima.  Vaša fotografija će  postati puno više od vaše lične arhive. Postaće deo digitalne kolekcije dostupne svima i sačuvane od zaborava. Pomozite nam u očuvanju tradicije i kulture Novog Sada čiji ste i vi deo i ne propustite priliku da sačuvate sećanja.

Budite deo Festivala Vremeplov.

Spremite i stare predmete koje su voleli vaše bake i deke. Imače te priliku da ih pokažete ili čak i prodate na vintidž berzi tokom Vremeplova.

Konkurs je otvoren tokom cele godine.​

stara dunavska ulica novi sad

Tema 2. Vremeplova i konkursa je Dunavska ulica, Novi Sad.

Ovogodišnja tema Vremeplova je Dunavska ulica. Ukoliko nemate fotografije vezane za ovu lokaciju, molimo vas da nam pošaljete druge fotografije vezane za Novi Sad. One će biti razmatrane za neka naredna Festivalska izdanja.

Prijavljivanje se vrši putem naših online prijava koje možete popuniti na sajtu :  https://vremeplov.in.rs/konkurs/ Ovo je potpuno besplatno, odnosno nemate nikakve troškove prema Organizatoru.

Ako nemate mogućnosti da nam elektronski pošaljete skeniranu fotografiju, kontaktirajte nas putem emaila: konkurs.vremeplov(at)gmail.com ili putem facebooka https://www.facebook.com/vremeplov.in.rs/ pa ćemo zajednički naći neko drugo rešenje.

Vremeplov je autorski i nezavisan projekat Ivane Sremčević Matijević. Festival se realizuje u produkciji i organizaciji Udruženja za video umetnost VIDEOMEDEJA.