4. Vremeplov – festival animiranih sećanja

subota, 10.09.2022. godine, Arhiv Vojvodine, Novi Sad

17:00 – 19:00  

PRIJAVE SU OBAVEZNE za POTRAGU ZA BLAGOM i možete se prijaviti putem sajta: https://videomedeja.org/prijava-za-ucesce-u-programu-potraga-za-skrivenim-blagom-vremeplova/ ili na licu mesta od 16-17 časova.

STAROSNI USLOV: 7 – 12 godina

USLOV:  veštine čitanja, slušanja i pisanja

PRAVILA: Broj dece pri prijavljivanju je neograničen ali se na početku igre vrši selekcija i bodovanje tako da se kroz prvih par igara portage za blagom formira tim koji nastavlja potragu a onaj sa najviše bodova pronalazi blago koje treba da unovči i pri toj transakciji dobija novac u iznosu od 10.000 dinara.

Maksimalan broje dece koji će biti izabran u istraživačkom timu je 10. Deca koja ne uđu u tim mogu da posmatraju potragu i navijaju ili da se uključe u paralelni program 4. Vremeplova.

Samo jedan od svih je pronalazač blaga.

Ako volite avanture i imate istraživački duh proverite svoje znanje o Novom Sadu, testirajte svoju fizičku sposobnost kroz takmičenje u Sigrarijama – zaboravljenim igrama, rešite razne zagonetke, mistične rebuse i vežbajte mozak kroz misaone i logičke igre.

Upoznajte i doživite Novi Sad na čudesan način prateći tragove koji će vas odvesti u zabavnu potragu i naučiće vas nešto novo.

Upotrebite logiku, znanje, kulturu, snalaženje, radoznalost, spretnost i razne veštine da biste pronašli put do blaga ili otkrijte vaše skrivene talente.

Zanimljivi zadaci sa kojima se deca suočavaju doprinose razvoju fizičkih sposobnosti, mentalne i kreativne erudicije.

 Nagrade:

  • I mesto: Zlatna medalja + diploma + novčana nagrada od 10.000 dinara, za pronalazača blaga.
  • II mesto: Srebrna medalja + diploma + vaučer za proslavu rođendana u Adrenalin parku Zemlja Čuda, za prvog pomagača.
  • III mesto: Bronzana medalja + diploma + vaučer za proslavu rođendana u Adrenalin parku Zemlja Čuda, za drugog pomagača.
  • Diploma + porodična karta za Adrenalin park Zemlja Čuda, za učesnike koji pokažu izuzetne sposobnosti u drugim kategorijama.
  • Diploma + porodična karta za Adrenalin park Zemlja Čuda, za najbolji likovni rad.
  • Diploma + porodična karta za Adrenalin park Zemlja Čuda, za najbolji modni vintidž stil.
  • Diploma za sve učesnike izabrane za potragu za blagom.
  • Nagrade za sve učesnike u vidu slatkiša ili slaniša.
  • Očekuju vas razna iznenađenja, budite na pravom mestu u pravo vreme, pošto možete dobiti neki poklončić i kao posmatrač.